Зустрічай Новий Рік у Чехії

Дата публікації: 10.10.2018

Зустрічай Новий Рік у Чехії
Зустрічай Новий Рік у Чехії
Зустрічай Новий Рік у Чехії
Зустрічай Новий Рік у Чехії
Зустрічай Новий Рік у Чехії
  • ЦІНА 88 Eur
  • Тривалість 5 днів
  • Осіб 1 дорослий
  • Виліт/Виїзд Виїзд зі Львова 30.12.18
  • Харчування Сніданки

Запрошуємо Вас скористатись супер вигідною пропозицією відсвяткувати одне з найважливіших свят у місті краси, романтики та величі!

Маршрут: Львів – Прага – Карлові Вари – Кутна Гора – Львів

Програма туру:

День 1  30.12
11:00 – збір групи на залізничному вокзалі у м. Львові
11:30 – виїзд зі Львова. Перетин україно-польського кордону. Нічний переїзд в Прагу.

День 2  31.12
Прибуття в Прагу. Прага  – місто, в якому хочеться гуляти і гуляти, постійно відкриваючи все нові і нові місця! Пішохідна екскурсія по місту – це справжня пригода зі смаком легенд, таємничості, часом шокуючою і заворожуючою душу правдою, про події минулих років. Тут Ви дізнаєтеся про таємниці будинкових знаків – Біля золотого персня, Біля трьох золотих троянд, Біля дикунів, Біля трьох прапороносців, Біля двох золотих ведмедів, Біля чорного хреста … Дізнаєтеся, чому Тобі не страшний м’ясник Томаш, який бродить ночами озброєний величезною сокирою. І все це – чудова і таємнича Прага!

Факультативно пропонуємо:
– унікальну екскурсію Празьким Градом* (10 €). Тут ти зможеш побачити Ейфелову Вежу. Здивувався? Думаєш, що до Парижу вже далеченько? Та ні, тут є своя вежа — Празька, і саме тут ти зможеш їх порівняти – французьку вежу та чеську. Запрошуємо на екскурсію по Празькому Граді, де кожен будинок по-особливому гарний та має свою таємничу історію. А на завершення пропонуємо самостійно піднятись на оглядовий майданчик Празької вежі, звідки відкривається неймовірна краса Праги!

Після, запрошуємо тебе на прогулянку на кораблику по р. Влтаві, легкий шум річкових хвиль за боротом підсилить твої враження від чарівної Праги, а шведський стіл відновить твої сили (25 €).

Збір групи. Переїзд в готель на на території Чехії. Поселення в готель. Ночівля.
Пропонуємо трансфер в Прагу для зустрічі Нового Року (10 
€).

ЗУСТРІЧ НОВОГО РОКУ!

День 3  01.01

З НОВИМ 2018 РОКОМ!

Сніданок.  Вільний день. Трансфер в Прагу. Пропонуєм факультативно:

– Знайомство з Чехією – Карлові Вари* (28 €). Можна тільки уявити яка картина відкрилася Карлу IV шістсот років тому, під час полювання на оленів, де зараз розташований один з найкрасивіших світових курортів – Карлові Вари. Найбільший та напопулярніший у Чехії, він розташований у передгірному містечку в долині річки Тепла. Природа наділила ці краї цілющими мінеральними джерелами та чудовим гірським пейзажем. Джерела в Карлових Варах оточені колонадами, які чарують своєю красою, унікальністю і є водночас архітектурними пам’ятниками.

Збір групи. Повернення в готель. Ночівля.

День 4  02.01
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Прагу.
Пропонуємо факультативно містащо звуться скарбницею і коштовністю Чехії – Кутну Гору та Чеський Штернберк (30 €). Кожна вулиця в місті Кутна Гора, кожен будинок або храм «дихає» історією. Однією з найвідоміших визначних пам’яток міста є Собор Святої Варвари та Костніца –церква на кістках в які знаходиться люстра зроблена з людських кісток.
Чеський Штернберк– могутній старовинний готичний замок, зведений на скалі, в долині річки Сазави. Як і в багатьох інших чеських замках, у Чеському Штернберку представлена цікава експозиція, що відтворює історичні інтер’єри, картинна галерея, старовинні меблі, зброя та мисливські експозиції з трофеями.

Збір групи. Нічний переїзд до Львова.

День 5  03.01
Прибуття у Львів, близько 12:00

 

Подаруйте собі незабутню подорож

Залишіть заявку, щоб наші менеджери знайшли тур який підходить саме для вас