Термальний рай в Хайдусобосло

Дата публікації: 21.11.2017

Термальний рай в Хайдусобосло
Термальний рай в Хайдусобосло
Термальний рай в Хайдусобосло
Термальний рай в Хайдусобосло
Термальний рай в Хайдусобосло
Термальний рай в Хайдусобосло
Термальний рай в Хайдусобосло
  • ЦІНА Від 335 EUR
  • Тривалість 7 ночей
  • Осіб 1 дорослий
  • Виліт/Виїзд Виїзд з м. Чоп 10.02.2018
  • Харчування сніданки і вечері

ХАЙДУСОБОСЛО – курорт розташований у східній частині Угорщини, недалеко від українсько-угорського кордону, в 202 км від Будапешта, і в 21 км від другого за величиною міста в Угорщині – Дебрецена. В даний час це один з найпопулярніших бальнеологічних курортів країни, його ще називають «Меккою» для ревматиків і раєм для любителів купання.

Сімдесятирічну купальню наповнює термальна вода температурою 75ᵒC. Загальна площа водної поверхні (її 22-ох басейнів) складає 10 тисяч квадратних метрів. Після курсу лікування у 90% тих, хто приїхали сюди на лікування захворювань опорно-рухового апарату, а також шкірних і гінекологічних захворювань, лікарі спостерігають помітне поліпшення. Такому результату, мабуть, сприяє і унікальний клімат цієї місцевості. Тут зроблені всі умови для чудового відпочинку.

Для Вашого відпочинку пропонуємо:

вартість вказана за 1 особу в DBL

Silver Hotel 4*335 EUR

Бальнеологічний термальний і велнес готель. Власний термальний комплекс.

Проживання в готелі включає: харчування сніданки і вечері, користування критим басейном з термальною водою, сауною, інфра-кабіною, а також гідромасаж, джакузі, фітнес-зал, відкритий басейн з термальною водою (від весни до осені), у літній час – лежаки, халат, фен для волосся, сейф. Курортний збір.

        

Hungarospa Thermal Hotel 3*335 EUR
Бальнеологічний термальний і велнес готель.

Власний термальний комплекс і вільний вхід в міську купальню.
Проживання в готелі включає: харчування сніданки і вечері «шведський стіл», користування термальним басейном готелю, сауною, інфра сауною, паровою кабіною, а також купальним комплексом Хунгароспа: центральна водолікарня, плавальний басейн, з травня до кінця вересня пляж, 1 вхідний квиток в день в критий водний парк “Aqua-Palace”. Курортний збір.

      

 Hotel Delibab 4* 378 EUR
  Санаторний готель з власним термальним комплексом.

Проживання в готелі включає: харчування сніданки і вечері, необмежене користування термальним комплексом готелю (басейн з термальною водою, джакузі, інфрасауна, сауна, парилка, соляна кімната), користування фітнес-залом, вхідний квиток в міську купальню, WIFI.

      

 Hunguest Hotel Beke 4* 420 EUR
  Бальнеологічний термальний і велнес готель. Власний термальний комплекс.

Проживання в готелі включає: харчування сніданки і вечері «шведський стіл», користування сауною, плавальними і термальними басейнами готелю, халат. Курортний збір.

 Hotel Aqua – Sol 4* 477 EUR

  Санаторний готель. Користування міською купальнею і критим аквапарком у вартості проживання.

Проживання в готелі включає: харчування сніданки і вечері «шведський стіл», після обіду кави і випічка, користування велнес комплексом готелю (плавальними басейн, джакузі, сауна), басейнами міської лікувальної купальні, вхід в аквапарк “Aqua-Palace”, халат, кондиціонер в номері. Курортний збір.

    

У вартість входить:

  • проживання 7 ночей;
  • харчування сніданки і вечері;
  • користування термальними басейнами (залежно від концепції готелю);
  • трансфер Чоп – Хайдусобосло – Чоп.

Подаруйте собі незабутню подорож

Залишіть заявку, щоб наші менеджери знайшли тур який підходить саме для вас